dimarts, 11 de desembre del 2018

LA PERLA D'EL SENYOR SILVESTRE

Compartiu amb la resta de membres del club aquella frase o paràgraf que us hagi agradat especialment. Recordeu a escriure-la sencera i dir el motiu pel qual us agrada.

8 comentaris:

  1. Hola, sóc l'Alba Sanmartín. La meva perla surt a la pàgina 8 del llibre, on diu: "et tornen a venir a buscar el papi i el bebè?".
    M'ha agtadat perquê m'ha fet riure quan ho he llegit.

    ResponElimina
  2. Molt bé, però recordeu que el motiu de triar La Perla no sempre ha d'estar que faci riure, sinó que ens trasmeti algun sentiment diferent...

    ResponElimina
  3. Hola sóc l'Elsa I i la meva PERLA és "imaginat de debó que a dit groc càlid...tot groc càlid" pàg 110. M'agradat perquè no podien dir un altre color, i ademes groc calid!!!
    ADEU

    ResponElimina
  4. Hola sóc l'Ona i la meva perla és: "Maurici, posa't les botes de pluja, o faràs tard a l'escola! M'ha agradat perquè al llegir-ho he recordat quan em passa a mi amb la roba i l'esmorzar.

    ResponElimina
  5. Hola, sóc la Carla Pamplona. La meva perla és: "I una llàgrima solitària ja li rodolava per la galta". M'ha agradat perquè és molt poètica.

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Paula i la meva perla és:
    dels llavis vinclades cap avall,ara anaven cap amunt i eren un somriure amable i les arruges del front havien desaparegut.
    Pág 95
    ADÉU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Hola, sóc la Carla i la meva perla és: el tigre de parc.
    M´agrada perquè mai he sentit que un tigre pogués viure
    en un parc .
    Pàg 48
    ADEU !!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Hola soc el Pau, la meva paraula es : s'en va pero tornara. Ben segur que tornara. M'ha fet posar trist
    adeu!!

    ResponElimina