dimarts, 3 d’abril del 2018

LA PERLA DE BALA PERDUDA

Trieu un fragment o frase que us agradi especialment d'aquesta història de pirates i misteris escrita per Manuel Rivas. Ah, i també volem saber per què us ha agradat aquest bocí del llibre!

12 comentaris:

  1. Hola, sóc l'Alba. La merva Perla és: Herr Doktor se sentia fort i jove als setanta-set anys. Pàg. 8.
    M'ha agradat perque té 77 anys, i es sent jove i fort.

    ResponElimina
  2. De vegades el cos no acompanya però la ment i les ganes de viure sí, i això és molt important per afrontar la vellesa!

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Paula R.V. i la meva perla és Sí, l'Oca salvatge sóc joc. És el meu pseudònim. Vull dir que em dic Rosa, però quan em ve de gust també em dic Oca Salvatge. Pàg 25. M'ha agradat el fet de tenir un pseudònim, seria interessant poder-ne tenir un.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Normalment els pseudònims sels utilitzen els escriptors, com és el cas de la Rosa... Als pobles també hi ha el malnom de la casa, que vindria a ser el pseudònim del cognom!

      Elimina
  4. Hola sóc l'Olga i la meva perla és: estava disposada a fer el que fos, però tenia el cap fet un garbuix. M'ha agradat perquè de vegades a mi també em passa i no ho puc suportar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, de vegades, tenim el cap ple d'idees i no ens acabem de decidir...

      Elimina
  5. Hola soc la Julia la meva perla es quant a la Mistress Zacha se li cau la peluca, em fe gracia perque es quede amb una cara com, que a pasat. Adeu!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Hola, sempre heu d'escriure el paràgraf del que parleu per a què tots els companys el puguin llegir com està escrit al llibre. Si pot ser amb la pàgina. Vam quedar que malgrat us faci gràcia, je, je, je, cal que doneu una raó que no sigui aquesta...Ja sabem que us agrada riure molt!!

    ResponElimina
  7. Hola soc la Jana i la meva perla es:Ide qui es aquesta ordre?-vaig preguntar amb la veu tremolosa
    M'agradat perque m'u he imaginat en ralitat

    ResponElimina
  8. Hola sóc l'Ona i la meva perla és "forrrrrmigues de merrrrda!" i m'ha agradat perquè m'ha fet un impacte al llegir-ho.

    ResponElimina
  9. Et pots imaginar amb aquestes "r" l'accent que tenia

    ResponElimina