dijous, 9 de març del 2017

LA PARAULA DESCONEGUDA DEL LLIBRE EL SENYOR SILVESTRE

Podeu anotar la vostra Paraula desconeguda. Recordeu a explicar el seu significat, així compartim vocabulari amb els companys del club!

14 comentaris:

  1. Hola sóc la Júlia la meva paraula desconeguda és estarrufats que vol dír que el vent li mou pág 7,en veritataixo ho vaig llegir ahir el 8 de març pero no me va donar temps perque ere les 9:27 , de moment m 'esta agradant pero ja veurem si acaba bé o malament adddddddddeu FET:júlia

    ResponElimina
  2. HOOOOOOOOOOOOOOLA!!!!!!!!
    Soc la Claudia.
    La meva paraula desconeguda es GAIRELL que vol dir obliquament, de costat.
    Adeu.

    ResponElimina
  3. Hola sòc la Núria, la meva paraula desconeguda es "ESCLETXA que hi havia a la porta" que vol dir: espai buit que separa dues parts d'un objecte, en aquest cas la porta i el terra.
    pag 55.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé, Núria, gràcies per participar, esperem que t'agradi aquesta lectura

      Elimina
  4. Hola, sóc la Paula Sanmartín. La meva paraula desconeguda és Gropa (pàg. 73): Que vol dir, part de darrera de l'esquena.

    ResponElimina
  5. Hola soc l'Aina Masip. La meva paraula desconeguda és SORNEGUERAMENT (pàg. 60), vol dir: que dissimula amb ironia la seva mala intenció.

    ResponElimina
  6. Hola soc l'Aina Masip. La meva paraula desconeguda és SORNEGUERAMENT (pàg. 60), vol dir: que dissimula amb ironia la seva mala intenció.

    ResponElimina
  7. Hola guapes, sóc la Júlia (la de quart, per ser més exactes la júlia gran) i la meva paraula desconeguda és "molsuda" que vol dir :b" Que té molsa;
    carnut." Bueno adeu que tinc presa per fer la perla. BYE BYE BABY :D

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies per la vostra participació, noies!

    ResponElimina
  9. hola a tots. soc el Quim. En aquest llibre hi ha moltes paraules desconegudes. He triat bramava- bramar que es el so que fan alguns animals

    ResponElimina
  10. La meva paraula desconeguda és atapeïda pág:25 i vol dir estar molt junt o molt agrupat.

    Ares Piñol Vilalta

    ResponElimina