dijous, 3 de març del 2016

COSES QUE PASSEN DE TANT EN TANT

Fem de Kasparavicius: inventeu un conte amb l'estil oníric i surrealista de l'autor a partir de la il·lustració del llibre que més us agradi.
Quan tingueu el conte inventat, el pengeu directament al bloc a través d'un comentari.
Esperem la vostra participació!

10 comentaris:

  1. Hi havia una vegada,un anec que vivia en una granja,
    on no el volia ningú menys el granje que era el seu millor amic. Un dia sel va enportar un torrnado,
    Amb un poble on no coneixia ningu, va intentar vuscar traball pero ningu el va aseptar , aixi que va tindre que rova fruites.I va vendre les fruites i amb el diner que va recaptar va pagar un viatje fins a la seva granja.I el granje es va alegrar molt.

    ResponElimina
  2. Ho hem fet el Joel Botan, Roger Aldavert, Cesc Foix i Arnau Vall-llovera

    ResponElimina
  3. Hi havia una vegada un nen que tenia un secador.Al dia seguent el nen al acabar-se de dutxar va sentir una veu que era el secador ivan comença a parlar...
    al dia seguent li va anar a ensenyar el secador parlant i va vufar tant que el seu pare és va enfadar que el va trencar.

    ResponElimina
  4. ho ha fet el Joel Botan (Conte del secador i el nen)

    ResponElimina
  5. hi havia una vegada una llenterna groga que vivia a un armari,i se va marxar de casa,i s´hen va anar a l´africa pero li persseguien lleons, panteres,llenes...
    i se li va acavar la pila de la llenterna,i no i veie res aixi que es va des-mallar pero li va agafar una trivu ,i el va salvar,i quan va despertar es va marxar a l´aeroport,va anar a casa pero amb la mala sort va agafar el vol que no era, i despres quan va aribar a l´eroport de japo,pero despres va agafar el vol per anar a casa.

    ResponElimina
  6. ho a fet el arnau el de la llenterna groga

    ResponElimina
  7. hi havia una vegada 3 cucurutxos ,i cadascun vivia amb un congelador.Eren diferents congeladors, i ells es volien veure però no podien, aixi que s'enviaven notes,fins que un li va dir a l'altre ,i l'altre a l'altre:
    Un dia ens trobem al costat de l'aiguera.I tots van dir que si.L'endema ho van fer però com que era un dia caluros d'estiu es vancomençar a desfer.Ho van provar un altre dia i un altre però no va funcionar.Fins que va arrivar l'Hivern,però es van trobar a fora (perquè a dins feia fred) i es van poder coneixer.Tots van anar a viure ha sol un congelador fins que dintre de dos mesos...Sel's van menjar.
    FI

    ResponElimina
  8. Hi havia una vegada un globo rosa i un globo blau. Un dia els dos van anar al parc i es van fer amics, els dos van jugar al
    pilla-pilla. El dia seguent el globo blau va invitar al globo rosa a la seva casa i es va quedar a dormir el globo blau li va dir al globo rosa:
    -Estic enamorat de tú.
    I el globo blau li va dir el mateix.
    I al final es van casar i van tindre molts globets.

    Cesc Foix

    ResponElimina
  9. EL COMBIDAT MISTERIOS

    Hi había una vegada un home pobre. Que va trovar un os de peluix i s'en va enamorar d'ell.
    Un dia va decidir adoptar-lo .Desde aquell dia l'home li va ensenyar a llegir, a sumar , a restar , dividir i a multiplicar.
    Despres l'os s'en va guanyar la seva confíança , va ser el seu millor amic.S'el anduia a totareu
    MARC BOTAN

    ResponElimina